Vår historie

Tele-Com Trondheim AS ble stiftet i 2011. Daglig leder Geir Axelsen og Tele-Com Bergen AS var de opprinnelige eierne. Vi jobbet hovedsakelig med Alcatel telefonsentraler og Cat5e kabling, men har etter hvert utviklet oss innen mange forskjellig fagområder.

I starten hadde vi kontor på VIP senteret i Verdal, men vi vokste sakte men sikker ut av disse lokalene og flyttet inn i nye lokaler i 2016. Samtidig fant vi ut at det var på tide å endre navnet vårt til å representere nedslagsfeltet vårt og vi ble hetende Tele-Com Midt-Norge AS.

Nå har nedslagsfeltet vokst ut av dette navnet også og vi lurer på om det er Tele-com Europa eller Tele-Com Verden som er neste steg.

Som bedrift har vi hele tiden hatt fokus på den gode kundeopplevelsen. Vi skal være enkle å samarbeide med, vi gjemmer oss ikke bak digitale sentralbord og kompliserte kundesenter, men er tilgjengelige for kunden med mennesker fremst.

Tillit i kundeforholdet er viktig, og oppdrag for eksisterende kunder er  en stor del av butikken.

Våre ansatte

Geir Axelsen

Daglig leder

+47 91737503

Vidar Lunde

Avdelingsleder Marked

+47 47363563

Morten Hiorth Aarra

Markedssjef velferd

+47 40466446

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter